Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A génkutatás mennyi pénzbe...

A génkutatás mennyi pénzbe kerül és hol csináljak ezt meg tb társadalom biztosítási oep alapon ingyenesen gondolom szóba sem jöhet!?

Figyelt kérdés

Csak engem speciel például példának okáért nagyon is érdekelne az,hogy milyen súlyos betegségekre vagyok én hajlamos!?

(rákos daganatok,(ciszták,tumorok is ide tartozik)gyulladások,fogyatékosságok,idegrendszeri fejlődési zavarok(amik a központi idegrendszert érintik)reumás ízületi betegségek,autoimmun betegségek is stbk.)

2022. febr. 11. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyet sehol nem csinalnak meg sok pénzert sem.

A sok hipochonder elvonná a hasznos kutatasok elől a kutatókat.

2022. febr. 11. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
De, csinálnak, viszont semmilyen támogatás nincs rá. Egy átfogóbb vizsgálat 800 ezer körül van. 1-1 panel már 20-30 ezertől.
2022. febr. 11. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Egyébként sokat lehetne ezzel spórolni hiszen sok betegség megelőzhető lenne vagy célirányosabban kezelhető, nem venné el a pénzt, sőt!
2022. febr. 11. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!