Ez a gyógyszer alkalmas arra, hogy a gyomort megvédje a túlzott savtól, illetve, ha van esetleges fekély, amelyet nem baktérium okozott, akkor segítsen a gyógyulásban?
A kérdésre a válasz, hogy igen, a fekély gyógyulásában segít.
De ez egy vényköteles gyógyszer, így nem értem a kérdés megírásának okát. Ezt felírta neked az orvos. Mi a kérdés akkor?
#5 vagyok. Nem olvastam el a két kommentedet a válaszom előtt. Ez normális helyeken úgy működik, hogy megvizsgál az orvos (vagy legalább kikérdez a panaszaidról), és ő választ neked gyógyszert. Nem a beteg dolga, hogy találja ki a netről a saját diagnózisát és a saját gyógyszerelését!!!
Kezdjük ott, hogy gyomorfekélyt eleve gyomortükrözéssel lehet diagnosztizálni!!! Nem pedig úgy, hogy "Google -> fáj a hasam -> asz'ondja gyomorfekélytől fájhat... asz'ondja van helicobacteres és nem helicobacteres fekély... hát én aztán biz'Isten nem vagyok helicobacteres".
#5, 6 vagyok.
Ennél a gyógyszercsoportnál adott, hogy milyen betegség esetén hány hetes kúra kell és milyen dozírozással! Ezt az orvos kompetenciája beállítani, nem az okj-t végzett Icuka asszisztensnőé és nem a WC-n googlizó betegé. (Ne vedd sértésnek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!