Miért kell oltás fogászaton?
Figyelt kérdés
Kiért kell oltás fogászaton, ha az eü dolgozók védettek, ugyanis kötelező oltakozniuk?
Ez nekem nem valami logikus. Eddig sikerült elkerülnöm ezt a sza.rt de most úgy néz ki utolér. A vírust magát már elkaptam és természetes védettségem van, de az ugye itt már nem számít! Hogy rohadjon meg az összes aki ezt kitalálta. Legszívesebben kikötözném a főtérre és néggyé tépetném. Rohadt mocskok.
2022. febr. 5. 04:18
1/10 anonim válasza:
Nem kell. Törvényellenesen kérik, szólj a betegjogi képviselőnek, és menj másik fogászatra!
3/10 A kérdező kommentje:
Nem voltam kíváncsi a véleményedre kutya, máshol ugass 2es.
2022. febr. 5. 11:16
4/10 anonim válasza:
Most ezt komolyan magyarázni kell? Azért, mert az oltás által adott védettség se 100%-os. Ha te is, orvos is be vagytok oltva, az biztosabb, mintha csak az orvos.
5/10 A kérdező kommentje:
De miért kényszerítenek rám egy kísérleti szart? És azért ki vállalja a felelősséget, ha elpatkolok ebbe a kotyvalékba? Ki? Mégis ki? Nem a saját életem féltem, de vannak akikért felelősséggel tartozok.
2022. febr. 5. 15:32
6/10 anonim válasza:
Kérdező, a itt valójában azt kell eldönteni, hogy az oltás vagy a betegség veszélyesebb. Az orvosok többsége szerint a betegség. Én hiszek nekik, de ha te nem, akkor is ők hozzák a szabályokat.
7/10 anonim válasza:
"úgy néz ki utolér"
Tehát még magad sem tudod biztosan, de már védettnek tekinted magad? Jóhogynem covidosan állítasz oda. Vagy az volt a terv, csak ugye más ok - az oltás hiánya - miatt nem tudsz menni?
Másfél éves szer, ami már 2 milliárd ember megkapott, az meg már messzi nem kísérleti.
8/10 A kérdező kommentje:
Te utolsó inkább nem is kommentelném legszívesebben, ha valaki ennyire sötét mint te és nem tud szöveget értelmezni akkor ne írjon inkább választ sehova. A szádba kell rágnom mégegyszer hogy a BETEGSÉGEN MÁR ÁTESTEM, VÉDETTSÉGEM VAN. Az oltás az ami utolér nem a betegség könyörgöm....
2022. febr. 6. 12:42
9/10 anonim válasza:
#7 A kérdező már átesett a fertőzésen, akkor mégis miért kéne oltania?? (az idióta jogszabályokat leszámítva)
10/10 anonim válasza:
Ja, hogy neki az oltás az "utolér" meg a "szar" és nem a covid. Akkor jó rettegést tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!