Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért nem tesznek semmit?

Miért nem tesznek semmit?

Figyelt kérdés
Már vagy két napja borzasztóan fáj a hasam( menzesz miatt) meg se tudok mozdulni. Ez minden hónapban így van de ha ki hívom az ügyeletet nem jönnek ki. A körzeti orvos nem fogad az ügyeletre meg ha bemegyek nem tesznek semmit azon kívül hogy adnak egy injekciót ami kis ideig csillapítja majd folytatódik
2022. febr. 1. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nőgyógyászhoz kellene menni, lehetőleg magánba. Egy simafogamzásgától lehet helyre tenne vagy legalább UH-t csinálnának hogyminden rendben van a petefészkekkel.
2022. febr. 1. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Miért más oldja meg a problémádat? TE miért nem teszel valamit?
2022. febr. 1. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsánat, de ügyeleten is dolgozó orvosként megkérdezném, hogy nincs lábad? Nem az a dolgunk, hogy házhoz menjünk lábhoz, mint a kutya, csak mert lusta vagy bemenni a rendelésre, vagy elmenni egy nőgyógyászhoz!

Egyébként pedig Algopyrin vény nélkül kapható. NoSpa szintén. Egyébként meg kell endometriózis irányában egy kivizsgálás, de ez nem az ügyelet dolga.

2022. febr. 2. 01:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Fájdalomcsillapítót te is be tudsz venni, ehhez nem kell az ügyeletre rohangálni minden hónapban, pláne nem azt várni, hogy házhoz menjenek.

2. Ha ez rendszeres, akkor talán el kellene menni nőgyógyászhoz.

2022. febr. 2. 02:30
 5/9 A kérdező kommentje:

3

Nem vagyok lusta csak megmozdulni is alig tudok a fájdalomtól

2022. febr. 2. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Akkor vegyél be fájdalomcsillapítót, nagyon bonyolult. Kórnikus problémával meg akkor kell orvoshoz menni, mikor épp nincs bajod, nem az ügyeletet szórakoztatni minden hónapban.
2022. febr. 2. 14:29
 7/9 A kérdező kommentje:

6

Vettem be csak semmi se használ.

Ma már vettem be két cataflamot, egy algopyrint, két nospat és egy flectort.

Nem tudom még mit kéne be vennem.

2022. febr. 2. 16:59
 8/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ennyi mindent egyszerre bevéve nem csodálom, hogy nem használ.
2022. ápr. 4. 07:16
 9/9 A kérdező kommentje:
akkor mi mast kellet volna tennem
2022. ápr. 4. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!