Hol található a miskolci " MEGYEI KÖZPONTI KÓRHÁZ ÉS EGYETEMI OKTATÓKÓRHÁZ" Infektológiai Osztálya?
Figyelt kérdés
Holnap megyek 3. oltásra, de nem tudom, hogy helyileg hol található az infektológiai osztály.
Az email szerint 3529., Miskolc Szentpéteri kapu 72-26. 5. oltóhely
Hol keressem ezt pontosan, melyik épület? Időben odaérek majd, de nem szeretnék a keresgélés miatt elkésni az oltásról.
Köszönöm a segítséget!
2022. jan. 23. 19:24
1/4 anonim válasza:
Nem épület, az udvaron van 2 nagy fehér sátor, na ott oltanak.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Akkor nem kell lemenni a főútról a lejtőn a portáshoz (őrhöz), aki beenged a kapun, hanem a főépület előtt van ez az udvar a sátrakkal? Szerencsére még nem voltam sokat a kórház közelében, így még nem vagyok jártas arrafelé.. :/
2022. jan. 23. 19:49
3/4 A kérdező kommentje:
Már túl vagyunk rajta, köszönjük az infókat!
2022. jan. 24. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!