Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Melyik lenne a legjobb?

Melyik lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

Vérvételből kiderült, hogy pajzsmirigy autoimmun betegségem van, azt olvastam, hogy pajzsmirigy hormontablettát kell majd rá szedni.

Hamarosan megyek majd endokrinológushoz, de nem tudom, milyen gyógyszert irassak fel.

Azt olvastam, hogy 3 TB támogatott gyógyszer van erre (Euthyrox, Letrox és L thyroxin), valamint egy nem TB támogatott, ami jóval drágább (Syntroxine).

Ha az orvos felajánlja, hogy kiválaszthatom, hogy milyen gyógyszert szeretnék (sokszor előfordult már ez korábban, több más gyógyszerrel), akkor mit válasszak?

Melyiket szeditek ti, vagy családtagjaitok?

Mi a tapasztalatotok, melyiknek volt/van legkevesebb mellékhatása?

Melyik lenne jobb?

2022. jan. 21. 20:20
 1/2 anonim ***** válasza:
K.vára mindegy, mindegyikben tök ugyanaz van, csak más a gyártó.
2022. jan. 21. 20:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Ja elfelejtettem leírni, a TSH adatom már most alulműködést mutat.

Tehát már biztos, hogy szednem kell majd valamilyet.

Ezért lenne jó, ha tudnám, melyiknek van legkevesebb mellékhatása, kinek melyik vált be stb.

2022. jan. 21. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!