Mi a véleményetek az esetről?
Számomra megdöbbentő, hogy csak a harmadik kórházban kaptak megfelelő ellátást. Meg azért nem csináltak röntgent, mert nem volt senki, aki átkísérte volna őket a másik épületbe. Olyan, mintha az egészségügyisek elfelejtettek volna dolgozni. Nemrég még tapsikálni kellett nekik, gondolom, hogy akkor megszaladt az egó rendesen, azóta pedig dolgozni sem tudnak a nagy arcuktól. Fizeti a TB-t az ember, oszt ilyen ellátást kap cserébe. Én már akkor sem álltam ki tapsolni, átláttam a helyzetet, a legutolsó dolog lenne, hogy ezt tenném. Én magam pedig még kedves nővérrel nem igazán találkoztam, de ez már másik téma.
Nekem nincs időm tümntikézni tudod, mert azzal az igen kevés egészségügyi dolgozóval szopom a f.szt nap mint nap, hogy a hozzád hasonló "nekem minden járt, mert fizetem a tb-t" emberek kapjanak valamiféle ellátást legalább.
Szóval a pofám jártatása helyett dolgozok, mert muszáj. Mert ebben a tetves rendszerben még csak fel sem mondhatok.
1. Nem ott dolgozom, csak az egészségügyben.
2. Mikor volt bárki tüntetni az eü dolgozókért? Soha, senki. Úgyhogy ne hazudjál, hogy te bezzed utcára vonultál, mert ilyen soha a büdös életben nem történt.
Talán észre sem vetted, de ez nem feltétlen a te hibád, hanem a médiáé. Azt tudod, hogy 2-3 nappal ezelőtt a tanárok egy része is utcára vonult? Arról sem igazán számoltak be. Azon is ott voltam.
Nekem? Miért?
Jó nagy hülye vagy. Fizeted a tb-t, meg még külön a magánrendelést is. :) Miért nem szünteted meg a tb-t legalább? Jah, mert gondolom, hogy nincs pénz. Nincs rá 1 milliód, hogy kivetesd a vakbeled, ha begyullad. Van pénzem magánrendelésre, legutóbb például csontkovácsnál voltam, plusz kardiológusnál. Ezek sem olcsóak. De nekem legalább nincs tb-m, mert a magánrendelés igénybevételéhez egyáltalán nem kell, mivel ott külön fizetsz. Ha el is kérik a kártyát, az csak azért van, mert arról nézik az adatokat, én a személyigazolványt szoktam odaadni. Ha esetleg nem tűnt volna fel, nem Magyarországon élek, így nincs is rá szükségem, hogy tb-m legyen arra a kis időre, míg itt tartózkodom. Meg ezért is mondom, hogy miért nem mentek ki tüntetni magatokért? Én, mikor itt tartózkodom, és van valami megmozdulás, amiben látom az értelmet, azon megjelenek. Pedig nem itt élek! Ez a nem mindegy. Dugjátok nyugodtan a homokba a fejeteket.
De ugye azt tudod, hogy az egyetemet meg lehet kérni, hogy mondja fel a tb-t? És akkor neki is több pénze maradna. A másik pedig, hogy nem lesz mindig így, aztán majd a te fizetésedből vonják le járulékként. De lényegében most is tőled vonják el, mert azt a pénzt rád is költhetné az egyetem más formában. Neked fogalmad sincs a világról, elég baj ez. Mikor én jártam egyetemre, akkor még próbáltak az életre is tanítani, nem csak szakmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!