Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A soproni gasztroenterológia...

A soproni gasztroenterológia valóban halálgyár vagy ez máshol is jellemző idehaza?

Figyelt kérdés

Nagymamámat ott ölték meg 2019-ben! Fekvőbeteg létére tolókocsiban ülve szálították az idősek otthonába, egyszer ki is borult onnan. Elszállítása előtt nem értesítették anyukámat, de az otthon szerencsére szólt nekik, akiket szintén sokként ért a Mama visszahozatala, mert egy súlyos rosszullét esetén az intenzív osztályon kell a betegnek lennie! Anyukám számonkérte a nővéreket, orvosokat, ők úgy tettek, mintha semmit sem tudnának. Az erei szét voltak barmolva Mamának, nem kaphatott sebfertőtlenítést sem. Én az ország más pontján tartózkodtam közben, halálhíre után rohantam a kórházba. Az anyukám nem kért boncolást.

Egy éven belül öt ismerősöm is ott veszítette el hozzátartozóját. Többen pedig egyenesen Halálgyárként említették ezt az osztályt.

2022. jan. 19. 14:58
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
Miért ölték volna meg? Gyanítom valami egészségügyi betegsége volt vagy különben mért volt ott, ott dolgozó lett volna esetleg mert azt nem tartom valószínűnek. (?)
2022. jan. 24. 06:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem csak ott ilyen a helyzet sajnos
2022. jan. 24. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:
A nővérkék hibája.
2024. febr. 2. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!