A soproni gasztroenterológia valóban halálgyár vagy ez máshol is jellemző idehaza?
Nagymamámat ott ölték meg 2019-ben! Fekvőbeteg létére tolókocsiban ülve szálították az idősek otthonába, egyszer ki is borult onnan. Elszállítása előtt nem értesítették anyukámat, de az otthon szerencsére szólt nekik, akiket szintén sokként ért a Mama visszahozatala, mert egy súlyos rosszullét esetén az intenzív osztályon kell a betegnek lennie! Anyukám számonkérte a nővéreket, orvosokat, ők úgy tettek, mintha semmit sem tudnának. Az erei szét voltak barmolva Mamának, nem kaphatott sebfertőtlenítést sem. Én az ország más pontján tartózkodtam közben, halálhíre után rohantam a kórházba. Az anyukám nem kért boncolást.
Egy éven belül öt ismerősöm is ott veszítette el hozzátartozóját. Többen pedig egyenesen Halálgyárként említették ezt az osztályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!