Vérnyomáscsökkentő elhagyása?
Nekem még nincs meg a diplomám, de annyit még én is tudok, hogy káros. Középiskolás koromban rámaggatták az I10H0 diagnózist, eddig betegségtudatban kellett élnem. De ennek innentől vége!
Mi a menete, hogy üres kartonnal folytathassam? Kardiológustól kell szakvéleményt kérni, hogy nincs szükségem gyógyszerelésre, majd a háziorvos letisztítja a lapomat?
A vérnyomáscsökkentő szedése káros.
Még van hátra 1 félév tesim, majd felveszek valamit. Csak a mozgást mostanában nem bírom, a fejem is szorít.
A háziorvosoddal kell ezt megbeszélni,Kell e vagy csak nagyon gyenge kell,illetve nem is.Vérnyomás csökkentőt nem szabad ám úgy gondolomra abbahagyni,még akkor sem ha úgy gondolod nekem már nem kell.
Itt nem a sporton van a hangsúly.Te magad irod,a fejem is szorit.
Ennek oka van .
Nem a vérnyomáscsökkentők károsak, hanem a magas vérnyomás. Egy magas vérnyomás diagnózistól fölösleges betegségtudatban élni, attól még normális, panaszmentes élete lehet bárkinek.
Egyébként nem kell egyáltalán szedni vérnyomáscsökkentőt, csak be kell vállalni, hogy a hosszantartó magasvérnyomás tönkreteszi az ereket, növeli a szívinfarktus, stroke, vese- és szívelégtelenség rizikóját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!