Ha nem oltasi akcionapon megyek oda a korhazba oltopontra, ugye akkor is van ra esely, h idopont nelkul megkapom akkor ott helyben az oltast? Az elsot is igy kaptam.
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 15:08
11/20 A kérdező kommentje:
Az elso oltaskor se talaltam, ami szeptemberben volt, megis oltottak mindenkit
2022. jan. 13. 17:11
12/20 A kérdező kommentje:
Velemeny?
2022. jan. 13. 17:25
13/20 anonim válasza:
Megmondom mi az ábra. Sumákoló haverunk direkt csak 1-et adatott be magának, hogy legyen kártyája, a mai hír hallatán meg elkezdett kapozni és most szembesült vele, hogy 2. időpontra nincs foglalási lehetőség, hiszen akkor kellett volna menni még ősszel az 1. után, de ugye azt direkt ellógta, most meg szarban van.
Így jártál barátom. Kezdheted elölről.
14/20 A kérdező kommentje:
Nem vagy te normalis :D Osszel megkaptam mindkettot te szazkaratos idiota :D
2022. jan. 13. 21:00
15/20 A kérdező kommentje:
Fantazialsz a baromsagaiddal :D
Ha az oltoponton jo fejek akkor idopont nelkul barmikor beadjak
2022. jan. 13. 21:03
16/20 A kérdező kommentje:
a 3.at
2022. jan. 13. 21:03
17/20 anonim válasza:
Akkor minek tetted fel a kérdést, ha meg vagy győződve arról, hogy igazad van?
18/20 A kérdező kommentje:
Masok tapasztalata is erdekel. Ennyire nehez felfogni a helyzetet?
2022. jan. 13. 21:12
19/20 Ypszilon1980 válasza:
Hát nálunk elküldenének, de próba szerencse. Az elsőt mikor megkapod, akkor ott adnak időpontot a másodikra, mert kötelező és a rendszer is kiírja mikor kell menned legközelebb.
20/20 anonim válasza:
Nálunk be sem engednek senkit a kórházba csak időponttal,tehát sehova,nem csak oltásra nem.Hatvani kórház,rögtön lekapcsolnak a portánál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!