Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Valaki jártas az ügyben?

Valaki jártas az ügyben?

Figyelt kérdés
November végén 6 havi tartozás miatt érvénytelenítették a taj számom (48.000Ft). Múlt hét pénteken voltam részletet meg kötni, viszont azt mondták az kb 2 hét mire el birálják, nekem pedig orvosi kezelésre kell járnom, így nem várhatok. Föl hívtam a navot , hogy bele fizetnék 3 havit, így le menne a tartozás 48 ezer Ft alá , azt mondták úgy jó lenne és vissza váltana a taj szám zöldre. Ma hívtam a NEAK-ot, ok azt mondtak hiába be fizetem meg kell várni a határozatot. Ez esetben akkor mit tehetek, hova forduljak?:(
2022. jan. 12. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Menjél magán orvoshoz, ott annyit fizetsz, amennyit kezelnek. Az állam meg leszívja rólad a sok pénzt minden hónapban, aztán vagy kapsz normális kezelést vagy nem.
2022. jan. 12. 15:03
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Most már mivel folyamatban van az elbírálás, így azt ki kell várni. Ha 3 havit ki tudnál fizetni, akkor az is opció, hogyha térítéses ellátást veszel igénybe, az olcsóbb, mint a magán.
2022. jan. 12. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!