Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez legális, hogy időpontot...

Ez legális, hogy időpontot kérek vmi diagnosztikai vizsgálatra, közlik hogy kb 3 hónap múlva jöhetek, de ha fizetek 15ezer forintot, akkor jövőhétre van időpont?

Figyelt kérdés

a kérdés költői, nyilván legális, blokkot is kaptam róla, de ez egy budapesti sztk, és ha jól tudom azért vonnak le nem kevés pénzt a fizetésemből, hogy ezekre ingyen mehessek. Persze mehetek ingyen, csak előbb azok kerülnek sorra, akik fizetnek maszekba...

A kérdésem nem kérdés valójában, csak ez az első alkalom, hogy a bőrömön tapasztalom, h tényleg affelé sodródunk, hogy az állami egészségügy, ami az adónkból működik, nem marad ingyenes hosszútávon...amivel semmi gond nincs, csak akkor ne vonjanak le a fizumból Társadalombiztosítási járulékot..inkább kötnék a megmaradt pénzből egy medicover v vmi magánegészségügyi biztosítást..

2022. jan. 12. 12:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10-nek igaza van, volt szerencsém????? sürgősségivel bekerülni Szolnok megyei kórházba, mentővel tovább vittek másik kórházba ahol van 24 órás CT-és MR vizsgálat. A hírek szerint annyira túlterheltek hogy 3 hónaptól előbb nem kerül rád a sor csak fizetős úton. Éjjel 11 óra volt, az osztályon sem előttem, sem vizsgálatom közben és a lelet megvárása és kiadása közben sem volt egyetlen várakozó sem. (Magyarország jobban teljesít)
2022. jan. 12. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!