Milyen orvoshoz mennyek?
Körülbelül egy hete a fitymám alatt nagyon kellemetlen szag érezhető, termesztésen ugyan úgy mint előtte is rendszeresen tisztálkodom napi 2 szer alaposan, de már ahogy kijövök a zuhany alól már érezhető is, úgyhogy gondolom nem tisztálkodással van bajom hanem valami fertőzés vagy gyulladás lehet bennem. Egy szexpartnerem van már évek óta, és neki is csak én vagyok ez biztos. Kérdéseim azok lennének hogy járt-e már valaki hasonló cipőben mint most én? Ha igen mit irt fel neki az orvos? Tudom emberek többsége egyből canestent mond, de mondják azt is h míg az orvos nem mondja ne használjam úgyhogy nem is használtam még. Mi más lehet ami segíthet rajtam ?
Ha mindez nem lenne elég sajnos a kovid19nek köszönhetően elvesztettem a munkám jó ideje és azóta sincs másik, és így a tb-m is pirosba van már jó ideje... elég nehéz lesz így orvoshoz mennem.

Nem fizeted magad után a tb-t? Azt tudod, hogy utólag be fogják hajtani???? Nem érdemes ezzel spórolni. 8000 ft havonta.
Amúgy urológushoz kéne menned.

"és így a tb-m is pirosba van már jó ideje..."
És jó ideje se értél el odáig magadtól, hogy a tb-det rendezd valahogy?
Ezer meg millió lehetőség van ám erre, mondjuk ha alapbol sincs pénzed, hogy fizesd, ott kellett volna kezdeni hogy szoc osztály kormámyablakba és kérelem eü szolgáltatásra (egy évig ingyen lesz az ellátás). A fennálló tartozásra meg részletfizetési kérelem, vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!