Van néhány anyajegy, amit le kéne szedetnem. Az sztk bőrgyógyász március végére tud időpontot adni, ha magánba megyek ugyanahhoz, akkor már kedden. Ezzel annyira nem is lenne bajom, viszont vagy 5 anyajegy tuti levevős, az magánpraxisban vagy 150-200,000 Ft.
A magánbőrgyógyász tud beutalót adni állami kórház sebészetére most? Mert 1-2 éve tudott, de valamit módosítottak tavaly nyáron.
A második kérdés, hogy ha ad is beutalót, csak a lakhelyem szerint illetékes sebészet fogadja el ezt, vagy mehetek másik kerület/város sebészetére is vele?
Sebészet nem beutaló köteles. Csak a helyi szakrendelőbe menj el, állj sorba. Ott a sebészeten megmondják mi legyen, vagy továbbküldenek bőrgyógyászatra, nem veszítesz semmit
2022. jan. 10. 08:00
3/7 A kérdező kommentje:
2-es, rosszul fogalmaztam, tényleg nem kell a sebészetre beutaló, viszont bőrgyógyászati lelet kell az anyajegyekhez, hogy ők ott levegyék, de akkor ezzel a lelettel végül is én mehetek akárhová? Ez esetben viszont gondolom legalább az nem köt, hogy maganorvos lelete vagy sem🤔
2022. jan. 10. 08:09
4/7 anonim válasza:
Vidd el nyugodtan a magán bőrgyógyász papírját az állami rendelésre, el kell hogy fogadják. Én így vetettem le egy szemölcsök, csak elmentem a sebészeten, mert a bőrgyógyász időpont fél év lett volna. Ott ránéztem, mondták ehhez nem kell bőrgyógyász, és azonnal le is kapták ott helyben. Anyajegyhez azért gondolom kell a papír. #2 vagyok
2022. jan. 10. 08:13
5/7 anonim válasza:
Elektrosebészeti beavatkozás magánban kb. 30-70 anyajegy is 12-25 000 Ft.
Minden évben járunk.
Keresni kell ezt az árfekvést, de létezik.
SZTK-ban is volt, hogy égettek le nekem ingyen.
A sebész az vág, annak marad nyoma, égetésnek nem.
2022. jan. 10. 08:19
6/7 anonim válasza:
Az utolsó válaszához csak annyit fűznék hozzá, hogy a legtöbb anyajegyet nem ajánlott égetni, hiszen akkor az már nem küldhető be szövettanra. Ami azért elég fontos. Nekem azt mondta a bőrgyógyászom, hogy egy normális orvos nem fogja az égetést választani.
2022. jan. 12. 07:01
7/7 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy egy magánorvosi rendelőről, ahol minden anyajegyet elküldenek szövettanra, de ebből kifolyólag, ha több tucatot kell levenni, az csillagászati összegbe fog kerülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!