Mi lenne jó rá?
Tartós hátfájásra (nem izomláz) pár hete egyik ismerösöm ajánlotta a 0,5-ös rivotrilt.
Eddig tehát 0,5-ös rivotrilt szedtem a hátamon levö tartós, közepes erejü izomfájdalomra (tényleg tompít az izomfájdalmon a rivotril)
De viszont ez a gyógyszer elsösorban epilepsziára és szorongásra van kifejlesztve, így ez csak ideiglenes részmegoldás.
Tudna valaki ajánlani olyan gyógyszert (de ne kenőcsöt), ami kifejezetten tartós, hosszú idejű izomfájdalomra lett kifejlesztve, amivel lecserélhetném a rivotrilt?

Orvosod mit mondott?
Hogy jutottál egyáltalán vényköteles gyógyszerhez???

Én eü dolgozó vagyok ráadásul olyan területen ahol izuleti és izomfájdalommal kezeljük a betegeket. És hónapok óta tartó hatfajassal küzdök szóval aterzem a helyzeted.
1. Menj el orvoshoz.
Gondolom nem voltál mivel a rivotril vény köteles gyógyszer és hatfajasra nem írják fel. Tartok tőle hogy voltál olyan hülye és kértél az ismerosodtol.
2. Azonnal hagyd abba a rivotrilt! Az nem arra való és veszélyes is. Remélem még nem szoktál rá.
3. Ha elmentel orvoshoz ő ír fel neked kezelest.
Gyógymasszázst, valami fürdő kúrát vagy fizioterápiás kezelest.
Nekem speciel nem használtak, de nagyon sok embernek segít.
Nekem a következő lépés valószínűleg az lesz hogy helyi szteroidos fájdalomcsillapító injekciót kapok.
De remélhetőleg te idáig nem jutsz el, mert ez már a legfelső lépcsőfok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!