Ha nagyon fáj a fülem, hova menjek?
Vótam, megint teljesen feleslegesen. A sürgősségin nem fogadtak, az ügyeletes orvosnál nem volt semmi cucc, amivel megvizsgálhatott volna. Egy másik város ügyeletese adott kelletlenül egy fülcseppet. De a kedvenc mondatom az volt tőle. Amikor nagyon belenyillalt a fülembe a fájdalom akkor muszáj az az oldali szemem így becsukni, és kicsit grimaszoltam. És így mondja, maga tikkel. Mondom nem, csak mikor belenyillal a fájdalom, akkor így reagálok.
Felrantotta a két szemöldökét, és láttam rajta, hogy nem hiszi el, mondta, hogy jól van neki mindegy.
A fülcsepp után egyébként már nem fáj, mondjuk hallani még nem hallok rá rendesen , de majd elmegyek magánba, mert még aznap reggel mikor kiirtam munkanap volt, hívtam a fül orr gégészetet, mondták januárra van időpont.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!