Hogyan lehet szólni, ha egy kórházban egy nővér nem ad a higiéniára, hogy ne nehezteljenek rám?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 10:08
1/1 anonim válasza:
Figyelj, neheztelni fog, de ne törődj vele. Ha ő ennyire nem ad a szakmája alapszabályaira, nem tudsz velemit csinálni. Legyél határozott, és éreztesd vele, hogy kész a jogaidért, és kész vagy panaszt tenni ellene.
Én a közértben tettem meg ezt többször. Üres a sajtos pult, a nő éppen felmos valahol, aztán odajön, kérdi, hogy mit kérek. Mondtam jó hangosan, hogy megvárom, amíg megmossa a kezét. Legközelebb már meglátott, és szó nélkül ment kezet mosni... (Ez egyúttal azt is mutatja, hogy aki nem szólt neki, azt ugyanúgy szolgálta ki. A nővérnek is értenie kell, hogy te vagy az, aki számonkéri rajta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!