Ez felfàzàs? (Sos lent)
Figyelt kérdés
Mostanában elég sok alkoholt ittam, de tegnap óta mikor pisilek csip , sokszor kevés jön , ég a hugycsovem, nagyon sok teát iszok , remélem elmúlik2021. dec. 22. 17:54
2/11 A kérdező kommentje:
Férfi
2021. dec. 22. 18:36
3/11 anonim 

válasza:

Holnap reggel azonnal menj le a körzeti orvosodhoz vagy hívd fel és kérj tőle gyógyszert.
Bár én nő vagyok, de nekem ez a gyógyszer bevált: [link]
Egyszeri adag, egy lórúgás, de hatásos volt.
Kitartást, igyál gyógynövényteákat: cickafark, medveszőlő, csalán, tőzegáfonya, kamilla
4/11 A kérdező kommentje:
Külföldön vagyok az a baj
2021. dec. 22. 19:16
5/11 anonim 

válasza:

Sima teatol nem fog elmulni, viszont TALAN meg a gyogynovenyes cuccok segithetnek. Menj be a patikaba es kerj felfazasra valamit. Azt nem tudom, hogy kulfoldon mi van, de en medveszololevel tartalmu kapszulat, tozegafonya teat es d-mannoz port szoktam ilyenkor inni. Ha szerencsem van segit, ha nem, akkor viszont antibiotikumos kezeles kell.
6/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszi , az a fura hogy megittam sok teát és alig van vizelet, lehet azért mert keveset ittam mostanság hogy ne csipjen
2021. dec. 22. 19:40
7/11 anonim 

válasza:

Napi több liter víz, és amit előttem szóló irt
8/11 A kérdező kommentje:
Vettem tozegafonya kapszulát
2021. dec. 22. 22:38
9/11 anonim 

válasza:

Szurkolok.
Nekem ért semmit. Medveszolo inkább.
10/11 anonim 

válasza:

Algopirint is vehetsz be. Vagy más fájdalomcsillapítót. Gyuladascsokkento is.
De nincs felfazas. Hideg kihoz max egy fertőzést. Ha ezek nem segítenek, menj el urologiara, kitenyesztik, mi a gond.
(Szexuális úton terjedő is okozhat ilyen tunetet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!