Proktológusnál hogyan küzdjem le a szégyent?
Egy külső aranyér miatt mentem ma reggel. És egyáltalán nem volt jó érzés, hogy megvizsgált.
Majd vissza is kell menni, mert belülről is megvizsgálják mert jelenleg kívülről már nem látszik.
26/f
Ne menj vissza. Ilyen egyszerű.
Vagy b) verzió gondolj arra, hogy az ajtóra proktológia van kiírva, aki ott dolgozik elsősorban olyan betegekre számít akiknek a vastagbelükkel van problémájuk. Sokkal jobban meglepődne, ha műszempillát szeretnél vele felrakatni, mintha a nadrágodat tolnád le. Tehát a napi 20-30 beteg mindegyike alféli betegséggel megy oda. Azt sem tudják ki vagy, illetve pont ennyi, 26/f, jöhet a következő.
Én se értem, mit kell egy betegségen szégyellni....
Az orvos ezt látja nap mint nap - nem fog ezen csodálkozni.
Ha vissza kell menned, akkor menj vissza! Mert csak így fogsz meggyógyulni.... Gondolom, nem hiányzik neked, hogy ellátás hiányában hónapokig fájdalommal élj, vagy még rosszabb... esetleg vérezzen, vagy daganat kialakuljon...
2,3,4:
Nem a betegségét szégyelli, hanem magát, abban a lehetetlen helyzetben: egy vad idegen matat az alfelében.
Én inkább nem megyek ilyen helyekre, hanem innen-onnan szerzek tanácsokat.
Kérdező; próbáld a Repanol kenőcsöt/kúpot.
5: ha már gipszjakabként orvosi tanácsokat osztogatsz, legalább csekkold le a gyógyszer nevét!!!
NEM repanol, hanem REPARON!
De ha komolyabb a kérdező problémája, akkor ez édeskeevés lesz....
6
Igen, bocsánat, Peparon...! Csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!