Szerettem volna kérni egészségügyi szolgáltatásra való jogosultságot, mivel nincs semmim. Miért nem kaphattam meg?
Figyelt kérdés
Nem értem hogy miért utasítottak vissza, amikor ugyanaz a helyzetem mint korábban amikor kértem és megkaptam. Úgy tudom ismételten kiállítható. :/2021. dec. 17. 20:58
1/9 anonim válasza:
Magyarul azt akartad, hogy az állam fizesse helyetted a 8ezres TB-járulékot???
Örülj annak, hogy egy évig átvállalták!
Miért nem mész el dolgozni?
2/9 anonim válasza:
Gondolom, kaptál róla hivatalos iratot, abban indokolják, hogy miért nem.
4/9 anonim válasza:
Én már 5 éve folyamat igénylem, mindig megkapom.
Nem küldtek levelet indoklással?
5/9 anonim válasza:
Az megfordult a fejedben, hogy fizetni kéne a TB-t, mint a többi ember?
6/9 anonim válasza:
5. És neked, hogy vannak olyan emberek akik nem tudnak dolgozni és nincs pénzük rá?
7/9 anonim válasza:
6: ha valaki eü. okokból kifolyólag nem tud dolgozni, azt leszázalékolják, és akkor a TB-je rendezve van!
8/9 anonim válasza:
Ki mondta, hogy eü okok miatt? Sok más ok is létezik, plusz nem mindegyik eü oknál jár leszázalékolás.
9/9 anonim válasza:
Kérdező,az nem csak úgy megy hogy oda mész és kéred.ha pl.nincs semmi eü.problémád és tudnál dolgozni az érthető.de ha meg van eü.problémád akkor azt orvosi vizsgálattal igazolni kell stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!