Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Labor vizsgálathoz szokás...

Labor vizsgálathoz szokás otthonról vinni a reggeli vizeletet? Miben szokás vinni? Nem szokatlan ez?

Figyelt kérdés
És ha adják a műanyag poharat, akkor mondani hogy hoztam, és akkor azt címkézi fel az asszisztens?

2021. dec. 15. 16:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Végül öntözgetni kellett. Direkt mondtam hogy vittem, de feles poharat adtak címkével.

Másoknál is láttam hogy vittek, mindenféle edényben. Aztán átöntottük.

2021. dec. 16. 17:02
 12/13 anonim ***** válasza:
44%

Dawtona paradicsomsűrítményes üvegcse. Tökéletes. Amikor terhes voltam, hetente többször kellett vizeletet vinnem mert néztek belőle cukrot, ketont stb. Akkor jöttem rá, hogy ez a legjobb ha nincs vizeletes poharam. Egyébként ez a kis üveg sokkal jobban záródik mint a szabvány vizeletes pohár.

Szerencsére szeretjük a milánóit, bolognait úgyhogy mindig teszek el azóta is ilyen kis üvegcsét ha kellene. A címke könnyen lemosható róla, jól lezár a teteje. Tavaly pl. kullancsot szedtem ki a páromból, azt is ilyenbe tettem el ha be kéne vizsgáltatni... illetve vércukor mérésnél a használt tesztcsíkokat is ilyenbe gyűjtöm.

Szóval melegen ajánlom kb 100 forintba kerül - és egyébként ez egy jó minőségű paradicsomsűrítmény is :)

2021. dec. 16. 22:23
 13/13 anonim ***** válasza:
44%
2021. dec. 16. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!