Labor vizsgálathoz szokás otthonról vinni a reggeli vizeletet? Miben szokás vinni? Nem szokatlan ez?
Végül öntözgetni kellett. Direkt mondtam hogy vittem, de feles poharat adtak címkével.
Másoknál is láttam hogy vittek, mindenféle edényben. Aztán átöntottük.
Dawtona paradicsomsűrítményes üvegcse. Tökéletes. Amikor terhes voltam, hetente többször kellett vizeletet vinnem mert néztek belőle cukrot, ketont stb. Akkor jöttem rá, hogy ez a legjobb ha nincs vizeletes poharam. Egyébként ez a kis üveg sokkal jobban záródik mint a szabvány vizeletes pohár.
Szerencsére szeretjük a milánóit, bolognait úgyhogy mindig teszek el azóta is ilyen kis üvegcsét ha kellene. A címke könnyen lemosható róla, jól lezár a teteje. Tavaly pl. kullancsot szedtem ki a páromból, azt is ilyenbe tettem el ha be kéne vizsgáltatni... illetve vércukor mérésnél a használt tesztcsíkokat is ilyenbe gyűjtöm.
Szóval melegen ajánlom kb 100 forintba kerül - és egyébként ez egy jó minőségű paradicsomsűrítmény is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!