Létezik olyan oldal, ahol mások megmaradt gyógyszereit lehet megvásárolni? (gyógyszerhiány)
Figyelt kérdés
Gyógyszerhiány miatt már jó ideje nem kapható egy bizonyos vízhajtó (Amilorid), nagymamám tapasztalata szerint ez az egyetlen ami neki használ, viszont már nagyon kevés maradt meg neki belőle, próbálja beosztani, amíg kapni lehet majd, de ennek időpontja bizonytalan.2021. dec. 12. 11:42
1/6 anonim válasza:
Nem, tekintve, hogy az illegális gyógyszerkereskedelem mindenhol bűncselekmény
2/6 anonim válasza:
A gyógyszerekre nagyon szigorú szabályok vannak úgyhogy sajnos ez kizárt..
Nálunk is volt hasonló csak én felíratni nem tudtam mert másfél hétig az volt a válasz hogy "nem tudjuk felírni mert nincs rendelés"
Így anyám több mint egy hétig nem tudta szedni a skizofréniára felírt gyógyszerét.
Miközben én meg végig azon görcsöltem hogy mikor fog bekattanni.....
3/6 anonim válasza:
…és ki garantálná, hogy csak olyan gyógyszereket veszel, amire valóban szükséged van szakorvosi javaslatra, és nem csak random vásárolgatsz mindenfélét, amit a szomszéd Aranka ajánlott? Nyilván nincs ilyen, nem is értem, hogy merülhetett fel ez a kérdés.
4/6 anonim válasza:
Biztosan van ugyanazzal a hatóanyaggal más nevű gyógyszer.
5/6 anonim válasza:
nem-szerencsére. Kérni kell más készítményt ugyanazzal a hatóanyaggal.
6/6 anonim válasza:
#2, lehet nem 2-3 nappal a gyógyszer elfogyása előtt kéne feliratni a következő adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!