Tüdőszűrő mit mutathat?
2 hete voltam először tüdőszűrőn, 21 éves vagyok, de küldtek egy papírt, hogy valamilyen elváltozást vettek észre, 1 hét múlva kell visszamennem.
Nem dohányzom, allergiás vagyok a poratkára, mi jöhet számításba?:S
jah és nem érzek semmi bajt a tüdőmmel,
viszont allergiavizsgálaton kevesebbet szoktam fújni az ideálisnál.
remélem csak téves riasztás:S
bevallom, nem szívesen válaszolok...
Én 30 évesen voltam így. Se tünet, se semmi. Viszont léghólyagokat találtak a tüdőmön. Vizsgáltak, kiderült, hogy egy ritka betegség, amit az okoz, hogy valaki terror alatt tart, és nem tudod kibeszélni magadból. Tehát lelki, kommunikációs oka van. Mindegy is.
Szóval bármi lehet, de nem kell kétségbe esni, mert a hazai gépek elég elavultak, lehet téves riasztás is.
Minden esetre egy FONTOS: vedd KOMOLYAN! Csinálj mindent végig, amit mondanak, és ne pánikolj. :)
És még valami. A Budakeszi Korányi Intézetben profik és megszállottak dolgoznak. Minden elismerésem az övék. :)
köszi:)
remélem nem lett komolyabb bajod belőle:S, illetve már eltűntek azok a hólyagocskák
Gyorsan felszívódtak, hála egy gyógyszernek és az agykontrollnak. Azóta nem dohányzom.
Pár nap múlva lesz 5 éve... :)))
Előző vagyok.
Örülök nagyon! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!