Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vajon azok a covid osztályon...

Vajon azok a covid osztályon dolgozó eü dolgozók akik azt állítják hogy kórházban több az oltatlan mint az oltott, azok ennyire meg lettek félelmítve vagy az összeesküvés részese?

Figyelt kérdés

Két ápolónő ismerősöm van aki covid osztályon van mind kettő azt mondta hogy egyre több a súlyos covid oltatlan az osztályon és hogy összességében is eléggé több az oltatlan covidos náluk.

Hát én ezt nehezen hiszem de miért mondanak ilyet, tényleg kirugnák őket ha csak nekem mondanák el akkor is? Vagy ennyire benne vannak ők is a buliba..?

2021. dec. 7. 15:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
12%

Egyébként... az megvan mindenkinek, hogy a világ tapasztalása szubjektív, ugye? Meg hogy a világ folyton változik.

Ha én besétálok eg yplázába hétköznap délben, kevés ember lesz ott. Ha te bemész adventi időszakban szombat délután, tömeg lesz.

Én azt állítom, hogy az a pláza kihalt. Te azt, hogy tömeg van.

Kinek van igaza?

2021. dec. 8. 12:04
 22/26 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Akkor az a covid osztály műszaki vezető hazudik, aki azt állítja, hogy az oltottak vannak többségében a kórházban (dr Horváth Benedek)?"

Műszakvezetője. A műszaki vezető nem hiszem, hogy kompetens lenne.

Azt az apró mondatot, amit utána mondott, miért nem idézed?

"Az oltás a betegség szerencsésebb kimenetelét eredményezheti, de önmagában nem véd meg teljesen."

Senki sem állítja, hogy az oltás egyféle védőpajzs lenne. Azt mondják, hogy a súlyos állapotban lévőknek nagytöbbsége vagy oltatlan, vagy már régen oltott. Természetesen előfordulhat, hogy valakinek 3 oltással sincs megfelelő védelme, mert az immunrendszere valami okból kifolyólag nem működik megfelelően, de ő nyilván oltás nélkül is megfertőződött volna.

2021. dec. 8. 15:00
 23/26 Andizsuzsi ***** válasza:
88%

"Most kapaszkodj meg. Nálunk jóval több az oltott, mint az oltatlan.

Üdv: egy megyei kórházi orvos"

És milyen az arány a reménytelen esetek között?

2021. dec. 8. 15:01
 24/26 Alex Fly ***** válasza:
49%
@23: mert az oltatlanok már mind elhunytak, csak azok maradtak, akik túlélték...
2021. dec. 8. 15:17
 25/26 anonim ***** válasza:
78%
Ha a kerdezokhlz hasonlo ertelmisegek nem lennenek, garantaltan 500 evvel elorebblennenk fejlettsegben.
2021. dec. 8. 22:15
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
25, nope. Értem, hog yokosabbnak érzed magad, de pont az ilyen állításokkal bizonyítod be, hogy nem vagy az.
2021. dec. 9. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!