Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vajon azok a covid osztályon...

Vajon azok a covid osztályon dolgozó eü dolgozók akik azt állítják hogy kórházban több az oltatlan mint az oltott, azok ennyire meg lettek félelmítve vagy az összeesküvés részese?

Figyelt kérdés

Két ápolónő ismerősöm van aki covid osztályon van mind kettő azt mondta hogy egyre több a súlyos covid oltatlan az osztályon és hogy összességében is eléggé több az oltatlan covidos náluk.

Hát én ezt nehezen hiszem de miért mondanak ilyet, tényleg kirugnák őket ha csak nekem mondanák el akkor is? Vagy ennyire benne vannak ők is a buliba..?

2021. dec. 7. 15:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
Most írta le
2021. dec. 7. 18:32
 12/26 anonim ***** válasza:
90%

"Legutóbb az indexen olvastam egy kórházban 10 percenként hoznak be vérrög miatt betegeket, mind oltott."

Azért érdekelne, mekkorák annak a kórháznak az érintett osztályai. :D

10 percenként, persze... Az egy nap alatt 144 beteg. Nagyon kíváncsi lennék, hova teszik őket...

2021. dec. 7. 19:06
 13/26 anonim ***** válasza:
26%

Most kapaszkodj meg. Nálunk jóval több az oltott, mint az oltatlan.

Üdv: egy megyei kórházi orvos

2021. dec. 7. 19:24
 14/26 anonim ***** válasza:
83%
Hát ez az. Egy anonim oldalon bárki írhat bármit. Üdv, a Télapó
2021. dec. 7. 19:28
 15/26 anonim ***** válasza:
27%
Ó persze... Itt mindenki orvos, meg tudós... Egy orvosnak nincs ideje itt tengődni a gyakorin.
2021. dec. 7. 19:29
 16/26 anonim ***** válasza:
22%
Nyunyóka te vagy az? xD
2021. dec. 7. 19:31
 17/26 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem egy orvos sem nevezi magát egy megyei kórházi orvosnak, annyira látszik, hogy csak egy lúzer oltasellenes vagy :)
2021. dec. 7. 20:15
 18/26 anonim ***** válasza:
36%
Ha azt írta volna hogy mindenki oltatlan, akkor viszont egyből ment volna a zöld mert ö biztosan egy igazi orvos. És a megyei kórházi ápoló is igazi ápoló, akik megírja nekünk a tutit. xD
2021. dec. 7. 20:32
 19/26 anonim ***** válasza:
57%
Aki egy picit is tud gondolkozni és járt mostanában kórházban, akkor az tudná, hogy oltott alig van, tele van oltatlanokkal
2021. dec. 7. 20:39
 20/26 Alex Fly ***** válasza:
18%
Alószínűleg sem az egyik, sem a másik; inkább azért mondja, mert ezt látja. Vagy az igazság túl egyszerű lenne?
2021. dec. 7. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!