Mutet utan magankorhazban bent maradhatok ket honapig terites elkeneben? Nem otthon akarok gyogyulni. Hany ft per nap? Terdmutet. Vagy csak sinben lesz,lehet,nem mutik,de nem otthon akarok lenni 2 honapig,8 hetig.
Mert tisztasagmanias vagyok es koszosan nem akarok bemenni a sajat lakasomba. Mert mindig labat szoktam mosni,mikor valahonnan hazamegyek es leveszem acipom.
Ezert nem otthon akarnek lenni.
Meg a wc-m kint van lakason kivul es esoben gumicsizmat szoktam felvenni,de most azt nem birom felhuzni majd...
Ha mindjuk laknnek 8 hetig egy berelt lakasban...
Havi 150-ert mar vannak jok...
De az is nagyon sok penz lesz...
Meg a munkaszallas is 230000 ft! Az hogy lehet?
Na,ott laknek koszosan akarhol ket honapig,aztan haza mennek,minden cuccom kimosnam,ami nalam volt, zuhanyoznek es kesz. Tisztan lepnek be a sajat lakasomba a masodik ho vege,mikor a sint ,gipszet leveszik...
Voltam,iden nyaron, nagyon draga,nincs ra penzem hosszu tavon.
Azt mondta,nem akarja elszedni a penzem,haromszor voltam csak es irt rolam egy tobb oldalas ossuegzest,aztan mondta,menjek allami ellatasba inkabb,mert en ot nem tudom fizetni,teljesen elfogyna minden penzem.
Az allamira meg még nem szantam ra magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!