Most végeznek ingyenes tesztelést covidra vagy csak pénzért mehetek?
Figyelt kérdés
Barátaim azt mondták, hogy csak fizetős van itthon (20e ft körül), család szerint végeznek ingyenest is. Mi az igazság? Ha van ingyenes, azt hogy lehet elérni.
Megvan a 3 oltásom, de olyan közegbe járok, ahol valami folyamatosan cirkulál közöttünk. Kb 2-4 hetente elég beteg vagyok. Most is már egy hete állandóan köhögök. Van még értelme tesztet csináltatni 1 hét után? Ha covidos lennék, meddig mutatja ki a teszt?
2021. dec. 6. 11:09
1/9 anonim válasza:
Van ingyenes teszt, a barátod vagy szándékosan ver át vagy simán hülye.
2/9 anonim válasza:
Felhívod a háziorvosodat, elmondod a tüneteidet, s ha ezek alapján ő úgy dönt, ingyenesen kimennek hozzád tesztelni.
3/9 anonim válasza:
Nálunk meló helyen heti 2szer van ingyen teszt.
4/9 anonim válasza:
Az kemény egészségügyi rendszer. Magyarország működik xd
5/9 anonim válasza:
Persze hogy végeznek
Házi orvosod felhívod és elmondod a szitut és ő eldönti kell e teszt
6/9 anonim válasza:
3 oltas után nem fog tesztre küldeni a háziorvos, nehogy karanten legyen a vége, az meg hogy nézne ki.
8/9 anonim válasza:
Ha vannak tüneteid, három oltás után is tesztelnek.
9/9 anonim válasza:
Nekem 4 oltás után is voltak tüneteim (külföldön kaptam plusz Pfizert, Sputnyikot nem fogadták el, de eltitkoltam)
El is kaptam, pozitív lett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!