Covid elleni oltás előtt végeztek fizikális vizsgálatot? Ha igen, akkor milyet? Pl tüdő meghallgatása, vérnyomásmérés stb.
Az elsőnél nekem mértek vérnyomást. A másodikat már csak benyomták.
Mindkét oltást orvos adta.
Nos, engem le se sz.rtak. :D
Úgy volt ahogy a 14-es írta. Ráadásul megnéztem, az első alkalommal nem is orvos, hanem gyógyszerész oltott be.
Gyógyszerallergiám van, alá is húztam, annyit nem kérdezték, hogy mégis mire, vizsgálat se volt.
A második előtt annyi volt, hogy az első utáni oltási reakciókat megkérdezték, feljegyezték, egyéb vizsgálat ott se volt.
Oltóponton nem vizsgálnak. Kitöltöd a kérdőívet, ha valamire igenre válaszoltál, akkor arra rákérdeznek, beadják az oltást és utána várnod kell kint 15 percet.
Pesti kórházi oltóponton kaptam az oltást. Még nem hallottam olyan oltópontról, ahol végeztek volna bármilyen vizsgálatot.
Oltoponton dolgoztam, foglalkozás egészségügyi vizsgalatra erkeztek kerti munkasok, karbantartok, akik Pl hepa a ellen voltak oltva, max (nagyon max, az is csak az uzemorvosi vizsgálat miatt volt) vérnyomásmérés volt stb, sosem volt komolyabb vizsgálat. Ez nem covid oltás függő.
Ha valakinek volt valami.problemaja Pl kapart a torka, akkor 1 hét múlva oltottuk be.
Amúgy nem kell beszrni a sok oltástol, kullancs okozta encephalitis elleni oltás oltasi protokollja 2019-ben: 0. Oltas, után 3 hónap mulva emlékeztető, majd 6 hónap múlva 2. Emlékeztető és utána 3 évente, bizonyos kor fölött, asszem 50 év fölött pedig már nem volt emlékeztető. Szép napot (ex egészségügyis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!