Olvastam h a kormany tervei kozt van, h 6-7 honappal lejarna a vedettsegi. Akinel nem telt el ennyi ido, mint pl nalam, oktoberben kaptam meg a masodik oltast, szoval ha nem telt el ennyi ido, akkor ugye ervenyes marad a kartya!?
Figyelt kérdés
Irjatok, izgulok, fontos, koszonet2021. nov. 30. 08:50
21/35 A kérdező kommentje:
*jottek
Amugy nem hiszem h 4honap utan jarna le (a egyatalan lejar) meet szervezetfuggo h 4-6 honapon belul kinel mikor jar le. Gulyas is mondta h 6honapig biztonsagban vannak az oltottak
2021. nov. 30. 09:32
22/35 A kérdező kommentje:
Velemeny?
2021. nov. 30. 09:33
23/35 A kérdező kommentje:
Marmint az a szervezetfuggo h kinel mikor csokken (4-6honap) a vedelem. Irjatok koszi
2021. nov. 30. 09:36
24/35 anonim válasza:
Mehetsz a harmadikra. Aztán a negyedikre ami az omikron ellen lesz jó.
Tele nyomathatod magad kisérleti oltásokkal ingyen.
25/35 anonim válasza:
Ezt a "kísérleti oltás" dolgot már annyiszor hallottam mantrázni, de ettől még igaz nem lesz :)
26/35 anonim válasza:
Mivel nem volt meg a több éves teszt időszak ezért jelenleg kisérleti stádiumban van az oltóanyag. Éppen ezért nem vállal semmilyen garanciát rá a gyártó.
27/35 Ypszilon1980 válasza:
Azt, hogy meddig ad egy oltás védettséget, azt nem egyénileg döntik el, hanem a gyártó szabja meg. Azt gondolom, hogy akkor van értelme csak ennek, ha lenne ellenőrizve, de sajnos nincs, így van akinek 9 hónap múlva is van, van akinek meg 4 hónap múlva sincs.
28/35 anonim válasza:
Van, aki már sokkal régebben kapta, mint 6 hónap.
29/35 anonim válasza:
10:03-as: nem kell több éves teszt időszak...
30/35 anonim válasza:
“ Ezt a "kísérleti oltás" dolgot már annyiszor hallottam mantrázni, de ettől még igaz nem lesz :)”
Mondogasd sokat magadnak, ha ettől jobb neked.
Viszont ha nem most folyna a kísérlet, akkor már eleve 4-6 hónapra állították volna ki a felsőbbrendűségi kártyákat, nem egy évre, aztán a tapasztalatok alapján rövidítgetnék.
Szóval dícséretes cselekedet, hogy a mi érdekünkben ingyen tesztalanynak jelentkeztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!