Melyik oltást ajánlanátok? 24/l
Átestem a kovid fertőzésen, jövő hét kedden megyek ellenanyag tesztre, ha nincs, akkor szeretném beadatni az oltást.
Most egy pici köhögés maradt még hátra az előző náthámból, gyerekek között dolgozom.
Azt mondjak, hogy már csak a jövő héten van esély beoltatni magam pfizerrel, utána nem lesz soha többet. Mit gondoltok erről? Valamiért én ragaszkodnék ehhez a vakcinához, talán az utazások miatt is.

Szerintem biztos lesz még Pfizer,én ilyenről nem hallottam ebben a firmában (max.nem rendelnek,mert annyi van belőle,hogy bőven elég).
Konzultálj a háziorvosoddal,vedd figyelembe alapbetegségeid,de én kérném az oltást,pláne gyerekek közt dolgozol.

Kérdezd meg az orvost... neki kellene tudni.
Ha megbízol a rendszerben annyira, hogy beadatod az oltást akkor miért a teljesen laikusoktól kérsz tanácsot?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!