Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Melyik oltást ajánlanátok? 24/l

Melyik oltást ajánlanátok? 24/l

Figyelt kérdés

Átestem a kovid fertőzésen, jövő hét kedden megyek ellenanyag tesztre, ha nincs, akkor szeretném beadatni az oltást.

Most egy pici köhögés maradt még hátra az előző náthámból, gyerekek között dolgozom.

Azt mondjak, hogy már csak a jövő héten van esély beoltatni magam pfizerrel, utána nem lesz soha többet. Mit gondoltok erről? Valamiért én ragaszkodnék ehhez a vakcinához, talán az utazások miatt is.

2021. nov. 28. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem biztos lesz még Pfizer,én ilyenről nem hallottam ebben a firmában (max.nem rendelnek,mert annyi van belőle,hogy bőven elég).

Konzultálj a háziorvosoddal,vedd figyelembe alapbetegségeid,de én kérném az oltást,pláne gyerekek közt dolgozol.

2021. nov. 28. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Egyiket se.
2021. nov. 28. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Johnson & Johnson Janssen vakcináját.
2021. nov. 28. 11:49
 4/9 anonim ***** válasza:
14%
A józan észt kéne már belétek oltsák!
2021. nov. 28. 13:03
 5/9 anonim válasza:
A moderna is jó szerintem.
2021. nov. 28. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg az orvost... neki kellene tudni.

Ha megbízol a rendszerben annyira, hogy beadatod az oltást akkor miért a teljesen laikusoktól kérsz tanácsot?

[link]

2021. nov. 28. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Miután milliókat beoltottak vele. Na ezért nem szabad ész nélkül rohanni oltogatni. Hánynak fog tönkremenni az élete... :(
2021. nov. 28. 19:30
 8/9 anonim válasza:
6# Mindegyik vakcináról lehet olvasni jót is, rosszat is.
2021. nov. 28. 23:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezért kellene hiteles helyen összeszedni és közzétenni ezeket.
2021. nov. 29. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!