5 milliárd a kukába, ahogy kell?
Több mint 1 millió PCR-teszt ment a kukába, mert hiszen gazdagok vagyunk, mint a templom egere:
Nem ám ingyenes tesztelést hirdettek volna belőle korábban, vagy oltás előtti teszteléseket vagy bármit, nem, várjuk meg ezzel is, amíg a nyakunkon marad, mint a lélegeztetőgépek, a háziorvosoknak kiszórt, összesen csak pár hét szavatosságú gyorstesztek, meg a tengernyi vakcina.
Hángörien idiócc.
Felháborító az egész. Értem én, hogy a kormány már mindenből is pénzt csinál, de ez nevetséges már. Ahelyett, hogy szétosztogatták volna oltás előttieknek, kórházi dolgozóknak, tanítóknak/nevelőknek, vagy akik orvosi ellátásra szorulnak, akármi. De neeeem, még több pénzért megsemmisítették. Mit hittek, lejárat előtt majd bárki megveszi hirtelen?
Az már külön hab a tortán, hogy máshol vagy ingyenes, vagy fillérekbe kerül. Itt? Itt inkább nem teszteltetem magam, mert kész vagyonnak számít. Ez már nevetséges. Igazából bárki jobb lenne, mint a mostani kormány. Ekkora őrültségekre még egy tanulatlan ember is képes.
"abból az 5 milliárdból 1 milliárdba kerültek a tesztek, 4 meg ment zsebbe."
Ki mondta, hogy egyáltalán megvették...?
A szigorúan őrzött raktárban úgyse látja senki, most meg el lehet még égetni rá további 200 milliót a "megsemmisítésére"... :D
Ha ez igaz lenne, akkor is olcsóbb lett volna szétosztogatni az utcán bárkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!