Melyik oltást érdemes kérni 2 Pfizer után?
Figyelt kérdés
Januárban kaptam 2 Pfizer oltást és gondolkozom a 3. oltáson csak nem tudom melyiket érdemes kérem ami a legbiztonságosabb minden féle szempontból2021. nov. 23. 19:24
2/9 anonim válasza:
Mivel januárban oltottak, így 100 %, hogy eü dolgozó vagy. Kérdezd meg a munkahelyeden. Én is eü-s vagyok, orvosigazgató nálunk a Pfizer-t ajánlja.
3/9 anonim válasza:
Akármelyiket,de az oltóponton az orvost meg tudod kérdezni mit ajánl. 95% ilyenkor Pfizert kér.
4/9 anonim válasza:
Sinopharmot és Janssent választhatsz csak 2 Pfizer után vagy egy harmadik Pfizert. Úgyhogy ezeket nézegesd.
5/9 anonim válasza:
Kedves #4 ez hülyeség. Ma adattam Astrát 2 Pfizerre. Bármit simán ráoltottak volna. Én bizonyos mellékhatások miatt nem akartam 3. Pfizert, és az Astrás kombinációról olvastam jókat. De sokan tényleg a 3 Pfizert ajánlják.
6/9 anonim válasza:
Kedves 5. Astrával már rég nem oltanak…. Szóval ez a hülyeség.
Én egyébként hétfőn akartam Modernát adatni Pfizerre, ezt a kettőt adják utána, mást nem.
7/9 anonim válasza:
Ne viccelj már, csak jobban tudom, hogy mit kaptam, mint te. Ma a Honvédben Astrával oltottak, mint mondtam, két Pfizer után. Max nálatok nem oltanak vele.
Kb bármit ráoltottak bármire, mindenki annak az oltásnak a sorba állt be amibe akart, volt Pfizer, Janssen, Astra meg Sinopharm is, teljesen az emberekre volt bízva, hogy mit kérnek. Az egy dolog, hogy Astrát pl én kértem ma elsőnek, de volt.
Ha nekem nem hiszel itt is leírják.
"a Pfizerre Janssen, Sinopharm és AstraZeneca" (adható)
8/9 anonim válasza:
Nálunk is van Astra, de nem tudok arról, hogy kérte valaki. Ma a Janssen és a Moderna volt a menő és persze a Pfizer is.
9/9 anonim válasza:
Ha abból indulunk ki,hogy a piát sem keverjük akkor jobb ha ugyanazt :) Persze mindenki maga dönti el,illetve a szakemberek véleményét sem árt meghallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!