Mi nem mehetünk oda. Telefonálni kell, de ha nem veszik fel , oda nem mehetsz akkor mi a frászt csinálj ha beteg vagy? Szerencsére más ügyben hívtam őket de azért ez nagyon gáz. Oké hogy adminisztráció de egész délelőtt hívogatom őket és egyszer sem csöng ki csak foglalt , azt sem hiszem ám el. Oltani nem oltanak mert van oltópont. Nekem ez kicsit fura.
2021. nov. 24. 06:18
12/22 anonim válasza:
Utolsó, van olyan aki háziorvosnál oltakozik a betegségei miatt. Én is így jártam orvosommal, de én jóban vagyok az asszisztenssel így visszahívott a magánszámomon. Akkor mesélte, hogy rengeteg az adminisztráció, nagy a körzet, sok a covidos- annak is megvan a protokollja. Nem hisztiztem hogy milyen orvos már...
2021. nov. 24. 07:11
13/22 anonim válasza:
Adminisztrálnak orrba-szájba, de az adatokból meg alig látunk valamit.
2021. nov. 24. 09:43
14/22 anonim válasza:
Mert nem nyilvános, azért. Mi egészségügyisek látjuk.
2021. nov. 24. 13:56
15/22 anonim válasza:
Nem neked kell lejelenteniük.
2021. nov. 24. 15:33
16/22 anonim válasza:
15
De, nekem. Miért nincs jogom tudni, hogy mire mennek az adóforintjaim, hogy mennyi a fertőzött a településemen, vagy hogy melyik vakcina mennyire jó? Mi több, MC mit kezd velük, talán felveszi helyettem az oltást vagy a maszkot az utcában?
2021. nov. 24. 16:56
17/22 anonim válasza:
Orvosi titoknak hívják. Ha nem tetszik, írj az orvosi kamara elnökének. Kincses Gyulának hívják.
2021. nov. 24. 17:13
18/22 anonim válasza:
17-es
Tévedsz.
Az az orvosi titok, hogy Pista bácsinak kankója van. Az viszont nem, hogy nálunk 10000 lakóból most éppen 20 a fertőzött, vagy pedig 7000, mert ez alapján tudom eldönteni, hogy pl utcán érdemes-e maszkolnom vagy sem. De ezek szovjet reflexek szerint mindent titkolnak, 45+45 napig húzzák, majd a 90.-en közlik, hogy nem teljesítik a kérést, mert a tisztifőorvos szót kisbetűvel írták a kérdésre.
2021. nov. 24. 17:30
19/22 anonim válasza:
Erdekes, a megyem varosainak polgarmesterei minsig bejelentik, mennyi a beteg...falun meg....
2021. nov. 24. 18:39
20/22 anonim válasza:
Az igenis orvosi titoknak számít, hogy kit milyen oltással oltottak, és ha valaki kórházba kerül coviddal, akkor mivel oltották, vagy nem volt beoltva. Örülnék ha nem oktatnál ki, köszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!