Adhat gyanúra okot, ha egy klinikai szakpszichológus hétfőtől péntekig minden nap 8 órát rendel?
Fú, ez nagyon gyanús, tényleg 😂
Csakis valami perverz lehet. Vagy mire gondolsz?
Ennyi értetlen embert. Mégis milyen észszerű oka lehet, hogy kb. kétszer annyi munkát vállal, mint az átlag?
Nekem csak olyasmi jut eszembe, hogy a lakáshitelét kell törleszteni, és ezért vállal ennyi munkát, oszt hogy péntek délután mennyire tud a páciensre odafigyelni, az már mellékes.
Ertem, hogy a kerdezo mire kerdez ra: lehet-e birni 5 napon keresztul 8 oraban hallgatni masok bajat?
Ha a rendelesi ido alatt vegig kliensekkel dolgozik, akkor az borzaszto sok, fuggetlenul attol, hogy maganban vagy nem maganban van. Ennyit koncentralni es kepben lenni nagyon nehez.
Akihez en jarok, az hetfon es penteken nem fogad minket (es meg uj kliensert sem adja ezt fel).
Ha a rendelesi idot adminisztraciora is forditja, vagy beosztja ugy, hogy egy nap max 4 emberrel foglalkozzon, akkor szerintem rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!