Magyar Orvosi Kamara: Belefulladnak a betegekbe a sürgősségi osztályok? mi lesz így?
ami eddig.
a fidesz nem fog nemzetközi segítséget kérni a létszám hiányra, inkább leállít minden covid kezelésen kívüli orvosi ellátást, amibe 5x annyian halnak majd bele, mint a covidba.
Rémísztegetés felső fokon. 😒
Hogy nem esik le egyeseknek, hogy lassan már két éve megy ez a cirkusz, és csak megy az agymosás, félelemkeltés. 🤔 De az tuti, hogy jövő nyáron újra lehet majd menni vírusmentesen nyaralni. ☺️
Nem kell kórház, MINDENKIT OLCSANAK BE, ÉS SENKINEK SEMMI BAJA nem lesz!!!
Én már az ötödik oltàsom vàrom, itthon ülök három hete, és még boltba se megyek ki!!! Vettem 25 húsz darabos wc papírt, 14 karton konzervet, meg van három nagy hűtőm, az tele van zölcséggel!!!! DOLGOZNI SEM MEGYEK!!!
Ha kinyitom az ablakot szàjmàszkot veszek, két sebészetit meg egy ffp2-eset. Van itthon több, mint 70 doboz szàjmaszkom. És ha bezàrtam az ablakot, akkor mindent végig fújok Sanytollal, a levegőbe is fújok bőven!
HA MINDENKI ÍGY ÉLNE RÉG VÉGE LENNE A HALÁLOS VÍRUSNAK!!!!!
Nóvér vagyok, nálunk ez nincs így. Nincsenek többen a sürgősségin, mint máskor, bármelyik őszön vagy télen. Van pár covidos a kórházban, kb fele oltott.
A média nem a valós helyzetet mondja, eddig is ez volt. Sok kollégám stroke-os lett az oltás után, sokaknak nagyon magas a vérnyomása azóta és sokaknak komoly ízületi gondjaik lettek.
Megfélemlítés megy.
#6 Mindjárt megkapod a narancshadseregtől, hogy te akkor vagy nővér mikor ők miniszterelnökök :D
Pedig én nekem is csak negatív tapasztalatom van az oltással, de ha ide le merem írni akkor tuti én vagyok a patásördög.
No para, csak nyárig kell kibirni, és nyaralni megy ismét a csodavirus 😎
Persze addig tarazzazok be és tessék felvenni az oltást, mindegyik típusból a harmadikat is, hiszen a hullaegetoben már megszakadnak a dolgozok annyi tetemet kell elégetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!