Covid miatti tüdőgyulladással voltatok vagy esetleg ismerőseitek kórházban?
Április környékén apám bekerült a sürgősségire. Szteroidos infuziót kapott kb 2 hétig.
Igazábol jól volt, de nem engedték haza a "statisztika" miatt. Ha apámat hazaengedik, hoznak helyére egy idősebbet, aki bevizel, több gond van vele stb. (Orvos mondta)
Ráadásul vérezni kezdett a szobatársa orra. Apám kiment ápolót keresni és sehol nem talált senkit. Zárt ajtók mindenhol. Aztán egy óra mulva egy kislány tanuló jött, segiteni. Bár milyen segitség... infuziót nem tudta bekötni. Egymástól kérdezték a 19 körüli gyerekek, hogyan kell.
Az orrvérző negyvenes pasast átvitték másik korterembe. Reggel még intett faternak, délután már bezsákozták. Kb 24 órát ott volt a bezsákozott holttest...
Áldatlan állapotok vannak. Jaa, és wc papírt, evőeszközt vigyen mindenki! (Bp. Üllői úti semmelweis sürgősségi)
Elég, ha volt már egy jó nagy kiterjedésű influenzás/megfázásos tüdőgyuszid. Én többször megjártam az ügyeletet 2 hét szenvedés után, hogy nem tudok aludni már 3 napja, mert nem kapok levegőt, megfulladok. Haza küldtek a pitsába. :D
El se tudom képzelni mi az a szint, mikor lélegeztetőre raknak. Nem is akarom megtapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!