Ha kórházba megy valaki oltópontra?
Figyelt kérdés
Ott milyen orvos olt? Mindenfajta sebész, belgyógyász?
Ugye ott nincs külön háziorvos…bár ők is belgyogyászok
2021. nov. 16. 14:09
1/8 anonim 

válasza:

Én szakrendelőben voltam, engem ortopéd orvos oltott. Szóval szerintem aki éppen ráér, az olt.
2/8 anonim 

válasza:

Mi egymást oltottuk a többi várakozóval.
3/8 anonim 

válasza:

Engem állatorvos oltott, tök rendes volt, adott kekszet is + megsimogatta a fejemet.
4/8 Ypszilon1980 

válasza:

Akármilyen orvos beadhatja, nem tudod előre, lehet sebész, háziorvos, traumatológus, anesztes, ortopéd orvos. Sőt van ahol rezidensek csinálják vagy műtős anesztes asszisztensek, ápolók, szóval akárki.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Mondjuk az aneszteziológust vagy belgyógyász orvost lenne legjobb kifogni…Nekik van gyakorlatuk ebben.
2021. nov. 16. 18:19
7/8 anonim 

válasza:

Lassan egy éve oltanak, szerintem mindegyikük szerzett már elég gyakorlatot.
8/8 anonim 

válasza:

Bőven van gyakorlata mindenkinek, nem mellesleg nem feltétlen orvos olt. Az elsőt a Szent Imrében kaptam, nővér oltott, orvosi felügyelettel, a másodikat az Uzsokiban, szintén ez volt a felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!