Tüdőszűrésnél muszály józannak lenni?
Figyelt kérdés
Most megyek majd tüdőszűrőre és pont úgy jön ki hogy jólesne egy cigi elötte
Ez befolyásolhatja az eredményt?
(Napi szinten szívok)
2021. nov. 15. 10:47
2/12 anonim 

válasza:

Szerintem neked már teljesen mindegy.
3/12 anonim 

válasza:

Egy cigi után még józan leszel. Egy feles után már nem. Tüdőszűrés előtt lehet dohányozni. Inni is, a röntgensugarat ez nem befolyásolja, de ha részegen mész, elhajtanak. Ja, és a muszáj az pontos j.
A füves cigire gondolsz, az is mehet, ha tudsz rendesen viselkedni. Ha hülye leszel tőle, akkor inkább ne.
5/12 A kérdező kommentje:
Általában nem veszi észre sok ember csak aki ért hozzá
Hülye meg nem vagyok délbe már csatakkészen legyek
2021. nov. 15. 11:20
8/12 A kérdező kommentje:
Ja amm kösz hogy kijavítasz mert telefonom jvel meg lynal is javította és összezavarodtam hirtelen
2021. nov. 15. 11:33
10/12 Ypszilon1980 

válasza:

Alapvető szabály az, hogy részegen, drogosan nem kötelesek ellátni és nem is fognak. Egy sima cigi nem fog ilyen helyzetbe hozni, talán még egy füves cigi sem, az eredményt nem fogja ez befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!