Mit tegyek hogy ne ajuljak el vervetelkor?
Folyton elajulok ha tűt látok. Már azt is próbáltam hogy lefekszek és elfordulok és el takarom a kezemmel is a szemem de valamiért úgy is el vesztem az eszméletem.
Utána pedig annyira szédülök hogy nem tudok felülni.
Én hasonlóan vagyok, de mindig szólok, hogy ájulós vagyok. Fekve veszik a vért, sosem nézem, utána fekszem még egy ideig, és viszek magammal cukros üdítőt, illetve szendvicset, amit kint a váró teremben fogyasztok, és ott is ülök egy darabig.
Szerintem, neked azért lehet a szédülés, mert túlzottan stresszelsz, és nem iszol elég vizet, pedig azt szabad inni vérvétel előtt is.
Nem nézek oda és mindig szólok hogy rosszul vagyok már csak attól is hogy meg látom a tűt.
De így is mindig rosszul vagyok.
3 Én arra gondolok hogy azért szédülök mert levesznek egy adott menyisegnyi vért, és én amúgy is vérszegény vagyok és nagyon sovány vagyok.
17L 43kg. Anyum azt mondta lehet ezért is.
Iszok elegendő vizet.
Mindig meg iszok legalább egy fél liter vizet előtte.
Legtöbb esetben pszichés a dolog.
Én mentem már nyugtatóval vérvételre.
Nekem segít, ha beszéltetnek.
Az én kérdésem az, hogy mit tegyek ájulás ellen fogorvosnál. Ott nem szerencsés, ha beszéltetnek. Igazából a szúrást kell túlélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!