Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beoltottak első dózis pfizerre...

Beoltottak első dózis pfizerrel és megjött és állandóan vérzek mitévő legyek?

Figyelt kérdés
50 éves nő vagyok már rég elállt, de az oltástól újrakezdődött..
2021. nov. 14. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
10, tényleg az, nálam sincs senki ilyen. Se a tág családból, se szomszédok, se munkatarsak.
2021. nov. 14. 17:51
 12/15 anonim ***** válasza:
37%
A takarítónőnkkel is ez volt. Csak éppen három éve, amikor még se vírus, se oltás nem volt. Daganatos betegsége volt. Nem akarlak megijeszteni, de nem lehetsz biztos benne, hogy az oltástól van. Én is 50es nő vagyok, még menstruálok, semmi gondot nem okozott az oltás a ciklusomban.
2021. nov. 14. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
A klimax után újra elökerül vérzés az esetek 99%-ban daganatra utalnak, nögyógyászhoz kell fordulni és nem az oltásra fogni, mielött komoly baj lesz belöle. Ugyanis az valószínütlen, hogy annak bármi köze is lenne hozzá.
2021. nov. 14. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:

[link]

:(

2021. nov. 19. 16:02
 15/15 anonim ***** válasza:
43%

Biztos, hogy az oltástól? Mindent ráfognak az oltásra, pedig, ha kijön éppen akkor egy egészségügyi problémád, az az oltás nélkül is kijönne éppen akkor. Három oltást kaptam, semmi bajom nincsen.

Ne a sok 8 általánost végzett foteldoktort kérdezgesd itt, hanem menj el egy orvoshoz! Kinek nem inge, ne vegye magára!

2021. nov. 25. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!