Ízületi gyulladásra sok szteroid injekció? Augusztus óta elég sokat kaptam, javulgat az állapotom, de nem kielégítő?
Figyelt kérdés
Augusztusban karideg zsábár diagnosztizált az ügyeletes orvos. Még csak most jutottam el ideggyógyászatra. Majd jövő héten sebészetre a kis csomó miatt ami valószínűleg okozza a panaszokat. Hetente járok az orvoshoz kezelésre. Egyik alkalommal szteroidot kapok másik alkalommal csak érzéstelenítőt... Körülbelül szerintem már 8 adagot simán kaptam. A doki megnyugtatott hogy nem lehet tőle bajom, de azért én mégis parázok. Javul az állapotom szépen lassan, de nem tudom merjek e többet beadatni.2021. nov. 12. 23:19
1/9 anonim válasza:
Nyolcat? Hát...a diprophosból is csak 3-t adnak, adhatnak a kenalogból 2-t.
2/9 A kérdező kommentje:
Felváltva kaptam diphrophost és medrolt. Ma végül nem kaptam injekciót
2021. nov. 13. 13:25
4/9 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, köszönöm. :-) egyenlőre leálltunk vele. Hétfőn végre kapok beutalót fájdalomambulanciára. Jó lenne végre kideríteni az okát a fájdalomnak.
2021. nov. 13. 15:32
5/9 anonim válasza:
Hát sok szerencsét, 2 napja jártam ilyen helyen. Tudd, hogy ott is szteroiddal kezelnek, más semmi.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Melyikben voltál, szabad tudni?
2021. nov. 13. 20:13
7/9 anonim válasza:
2 éve az Onkológiai intézetben, most a Bajcsy kórházban. Te hova készülsz?
8/9 A kérdező kommentje:
Jahn Ferenc, Dr. Budai Erika. Jókat hallottam róla.
2021. nov. 14. 16:33
9/9 anonim válasza:
Járt nála egy ismerősöm, ő nem volt vele elégedett. Nos jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!