Mit gondoltok? Nagyon buzditjak az embereket a 3.oltasra, nagyon azt akarjak, hogy vegyek fel az enberek. Ugye nem lesz az, hogy a munkaadok elobb utobb kotelezik majd a 3.oltasra az embereket es hogy a vedettsegi elobb utobb a 3.nelkul ervenytelen
Izgulok emiatt mert a 3 at mar nem akarom . Tudom h a jelenlegi jogszabaly 2.t ir elo. Mondtal azt is h az esetleges 5.hullamban az lesz vedett, akinek 3 van.
Nyugtassatok meg, koszi
Meg a másik az, hogy külföldön, pl. Franciaországban is csak az időseknek lesz kötelező a 3.oltás.
Ebből gondolom h nem biztos h a munkaltató kötelezhet a 3.ra a védettségi a csak két oltástól nem lesz érvénytelen és jelenleg is 2 oltást írnak elő a védettségihez.
Vélemény? :)
Én úgy tudom, hogy aki 2x beoltott annak korlátlan érvényességű, akik átestek a betegségen, annak korlátozzák az érvényességét.
Ha bevezetnék azt, hogy kötelező a 3.oltás, viszont még nem telt el a 4 hónap (a második és a 3.oltás közt ennyi időnek kell eltelnie) ugye attól még érvényes lenne a védettségim, amíg le nem telik a 4hónap? Irjatok mert ez nagyon izgat,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!