SOS. Hogy csináljam hogy ne féljen végre a tűtöl?
Ezelőtt két héttel-ig sosem feltem a tűtöl.
Eddig nem sírtam el magam egy tuszurastol.
De ezelőtt két héttel voltam fogorvosnál és úgy beadott három injekciót a szajpadlasomba hogy még a könnyen is ki jött annyira fájt.
A másik meg
El mentem vérvételre és a nővér össze vissza szurkált mert nem találta a venamat, mikor végre sikerült be rakja a tűt kezdte forgatni a karomban.
Azóta félek a tűtöl. Amint meglátom össze esek.
És most ki derült hogy kéne menjek sarokfajdalomkezelesre ami tíz nap . De nem merek elmenni.
Attól félek ha meglátom a tűt elajulok vagy fájni fog és akkor újabb negatív emlékem lessz.

Mikor odamesz, szolj nekik, hogy rosszul vagy, tűfóbiád van és nagyon meg vagy ijedve és kérd,hogy segítsenek. Nagyon remélem, hogy kedves, empatikus szakemberek lesznek, akik meg tudnak nyugtatni.
Igyal es egyel elotte rendesen, hogy a vernyomasod es a vercukorszinted rendben legyenek. Ertheto, hogy felsz,miutan igy megkinoztak, eleg nyomi volt az a nover aki forgatta a karodban.
Lassan lelegezz, az segit, hogy ne szokjon az egekbe a pulzusod.

1
Én is remélem hogy kedvesek lesznek.
2
Én 17 vagyok.
Én is meg szenvedtem a vérvételt.
Én is csak meg látom és össze esek vagy sirni kezdek.
Holnap kell menjek az első alkalomra.
És nem tudok elaludni a gondolattól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!