SZTK-ba megyek de voltam előtte magánrendelésen másnál..ezt az SZTK-s orvos látni fogja?
Sajnos hosszú volt a várakozási idő az SZTK-s időpontra ezért elmentem egy másik orvos magánrendelésére a problémámmal. Az meg nem igazán tudott nekem segíteni, nem voltam vele megelégedve ezért nem mondtam le az SZTK-s időpontomat hanem elmegyek arra is. A magánorvos amikor odamentem látott mindent rólam egy rendszerben gondolom a TAJ számom alapján.. pl kérdezte miért voltam tavaly kórházban..
Az SZTK-s doki is lekérdez így szerintetek mikor odamegyek vagy ők nem foglalkoznak ezzel? Csak mert kicsit cikinek érzem, hogy már voltam előtte másnál és most kb. B tervként megyek oda.

Köszönöm szépen a válaszokat!
Közben mint kiderítettem az EESZT-n be lehet állítani, hogy csak a háziorvos/v. sürgősségi osztályok lássák a leleteimet szóval elvileg nem fog hozzáférni ez az orvos.
Természetesen nem akarok titkolózni előtte, kinyomtatva viszem az előző papírjaimat aztán majd rögtönzök, hogy ezt a kis mellékvágányt beismerem-e neki (egy nagy semmi van amúgy azon a magánorvosi papíron, tényleg egy hasztalan, kidobott pénz volt az...).
Egyébként azt olvastam hogy mindenkinek ajánlják, hogy le legyen korlátozva a leleteinek a hozzáférése EESZT-n mert így boldog-boldogtalan doki nézegetheti őket. Ha meg SOS probléma van, pl elüt egy autó és kórházba kerülsz akkor ígyis-úgyis hozzáférnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!