Tb tartozás kérdés?
Szóval röviden:
Jövőhéten leszek 21 éves. Eddig nem volt munkaviszonyom, így pénzem sem tb-t fizetni. Emiatt elvileg van x ezer tartozásom. Viszont már egy ideje keresek munkát és most ugrott be, ha felvesznek valahová, akkor mi van a tartozással? Mármint a munkáltató nyilván onnantól fizeti a tb-t hogy felvesznek. Ilyenkor mi a helyzet? Visszamenőleg kifizetem és annyi? EMiatt nem bukhatom a munkát ugye?
Attól hogy a munkáltató elkezdi fizetni, még fennmarad a régi tartozás.
Érdekes mert nekem kb 10 évig volt körülbelül kétévi elmaradásom, a kutya nem keresett miatta. Mikor úgy döntöttem hogy önszántamból, előzetes figyelmeztetés nélkül elkezdem visszatörleszteni, elutaltam egy részét, akkor jött egy figyelmeztetés hogy hohó, nekem tartozásom van, ha nem fizetem be az egészet egy hónap alatt, akkor ez lesz meg az lesz. Szerencsére részletfizetést kérhettem, azóta is nyögöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!