Itt most Break Glass funkcióval feltörték EESZT-ben a teljes tiltásos önrendelkezésem? Illetve ez micsoda?
Előre leírom, hogy az ,,oltasd be magad” dirigálók kíméljenek, köszönöm. Védettségi igazolványt antitestes vizsgálattal szereztem, nemrég meghosszabbítottam újabb vizsgálattal. Viszont most vettem észre, hogy amióta megvan nekem a kártya, kezdettől fogva gyakori jelleggel ezt találom az adatkezelési naplóban:
Funkció: védettségi igazolvány érvényességének ellenőrzése
Felhasználó: Védettségi igazolvány ellenőrző
Intézmény: Országos Kórházi Főigazgatóság
Lekérdezés részletei: A lekérdezésnek nincsenek részletei.
Ez most mi lenne? Soha nem jártam ezen a helyen, orvoshoz se járok évek óta. Feltörte a tiltásom? Illetve miért ellenőrzi az érvényességét, joga van hozzá ennek a felhasználónak?

Nem ott ellenőrzik le, hogy érvényes-e, ha olyan helyre mennék ahova kell védettségi igazolvány?
Egyelőre még sehol nem voltam olyan helyen, ahova kell védettségi, így még leolvasva se volt sehol. Ezért nem értem ezt.

Nem, nem csak a koncerteken, hasonló helyeken. Maga a rendszer is vizsgálja, hogy amikor letelt az idő automatikusan érvénytelen legyen.
Én oltva vagyok, nálam is lehet látni, hogy érvényes. Amúgy ezzel magadat is tudod ellenőrizni, hogy ne indulj feleslegesen olyan helyre ahol kell az igazolás.
Ezt nem is tudtam.
A tiltásom feltörik ezzel az ellenőrzéssel?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!