Lehet abból baj ha a karomban maradtak kis csövek,amin át vért vettek?
Az szerintem branül lesz, egy olyan tű, amit akkor szúrnak, ha többször vesznek vért, napokig kórházban vagy stb.
Keress rá Google keresőben a branül szóra, így néz ki, ami a karodban van?
Távozáskor, utolsó vérvételkor ki kellett volna venniük. Esetleg vissza kell menned holnap, vagy miért hagyták bent, semmit sem mondtak?
Hááát, én kihúznám, ha nem kell holnap visszamenned. Szoríts rá majd valamit pár percig (lehetőleg steril vatta kellene, de nyilván ilyen nem szokott otthon lenni), mert kicsit vérezni fog, az normális.
ÁLLJ!
Kell még visszamenned? Ha igen, akkor az nem véletlenül van ott, Csodálom, hogy nem mondták.
Nem feltétlenül, 6-os válaszoló. Kivizsgáláskor kaptam már branült SBO-n, mert több vérvétel, MRI volt, ahol meg kontrasztanyagot adtak vénásan. Pedig nem tudták, hogy bent tartanak-e.
Simán előfordulhat, hogy bent felejtették, sietség miatt, nem vették észre stb. Minden ember hibázhat.
Akkor, ha nem kell visszamenned, sajnos ki kell húznod magadnak, ha valóban nem akarsz visszamenni holnap emiatt.
De minimum 5 percig szoríts rá valami vattakorongot, ragtapaszt, amit találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!