Ez az ájulás mitől lehetett?

Pánikroham?
Esetleg méregesd otthon a vérnyomásod, hátha ott van a probléma. Meg lettél EKG-zva?
Ez tegnap tortent es igen ettem ittam elotte mielott elindultam.
Panikroham nem hiszem mert nem izgultam elotte

Én gyakran kerülök ájulásközeli állapotba ha állva utazom, és főleg ha tömeg is van, és elhasznált a levegő. Növeli az esélyét még az éhség, kialvatlanság, vagy az, ha előtte sokáig csak lustálkodtam, nem mozogtam. Azt tudom, hogy ezek mind hatnak, de azt nem, hogy mi lehet a konkrét kiváltó ok. Talán alacsony vérnyomás, alacsony cukor, mindkettő. Most, hogy terhes vagyok, még utaznom sem kell hozzá, csak sétálgatok egy üzletben, és elgyengülök, elszédülök, kezd sötétedni a világ, muszáj legalább leguggolnom, ha ülőhely nincs.
Lehet, hogy bizonyos állapotodban te is hajlamos lettél erre a rosszullétre.

4
A pánikrohamot nem feltétlen előzi meg izgalom vagy épp stressz.
Pontosan ezért félelmetes annak aki átéli, mert a semmiből tör elő, kiváltó ok nélkül.
Ezért aztán x orvos után jelenthető ki (szervi problémák kizárása után), hogy valóban pánikroham volt a ludas, nem pedig szervi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!