Aki beoltatta magát a harmadik covid oltással van valami más mellékhatása mint az előző kettőnek?

Semmi bajom nem volt azt leszámítva, hogy az oltás helye fájt néhány órán keresztül. Ugyanúgy, mint az első kettőnél.
Ettől függetlenül te még reagálhatsz másképp rá.

Röviden: nem.
Hosszabban.
Csak oltási reakcióm volt szerencsére, mellékhatás nem.
1. kínai: 4 napig érzékeny volt egy kicsit a beadás helye
2. kínai: 2 napig érzékeny volt kicsit a beadás helye
3., Pfizer: 1 napig érzékeny volt NAGYON a beadás helye, további 2 napig kicsi. Utána 2-3 napig furán fájt a hónaljam az érintett kar esetén, de nem éreztem nyirokcsomót. A sport kb még 1 hétig nehezebben ment.
A beadás napján, szerdán amúgy mintha gyengébb lettem volna és 37 fokot mértem. Namost a gyengeség lehet bebeszélt vagy más miatt, 37 meg nekem máskor is szokott lenni.
Ahogy olvasom, mást sem üt ki túlzottan, kivéve a vektorvakcinák.

Ideírok, habár nem voltam még harmadikon. :D
Engem mindkettő kiütött eddig, Pfizer. Tehát nem csak vállfájás, hanem az egész hátam, derekam majd leszakadt, a fejem is fájt, gyengének éreztem magam és szédültem. Ki is írt a doki szerencsére, 3 napig ilyen 12-14 órákat aludtam. :D
Mindezt úgy, hogy nem voltam lázas egyik alkalommal sem.

Első oltás: kínai. Három napig mintha meg lettem volna fázva.
Második oltás: kínai. Semmi mellékhatás.
Harmadik oltás: Pfizer. Idegesség három napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!