Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Melyik vakcinát vettétek fel?

Melyik vakcinát vettétek fel?

Figyelt kérdés
Légyszi kommentben fejtsétek ki, hogy miért pont azt.

2021. okt. 26. 13:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10-es! A magas pulzust a vakcina váltotta ki? Amúgy erre mit mondott az orvos?
2021. okt. 26. 19:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Kettő Pfizert kaptam, szeptember 5.-én mehettem volna a harmadik oltásra, de most valahogy úgy vagyok vele, hogy inkább nem kérem egyenlőre. Azt majd később megálmodom, hogy mi legyen.
2021. okt. 26. 19:46
 13/16 anonim ***** válasza:

10-es vagyok: abszolút nem biztos,hogy a vakcina váltotta ki.

Így konkrétan nem hoztam/hoztuk összefüggésben az oltással,bármi más is előidézhette.

2021. okt. 26. 19:52
 14/16 A kérdező kommentje:

Értem.

Mi a helyzet azzal a híreszteléssel, hogy a két adag csak xx hónapig érvényes? Tehát az ezekkel járó védettségi igazolvány egy idő után érvényét veszti, ha nem veszitek fel a harmadik adagot?

2021. okt. 26. 20:13
 15/16 anonim ***** válasza:

En is Nemetorszagban elek, nem vagyok beoltva, a fönököm heti 1x probal velem beszelgetni, hogy milyen jo dolog az oltas, es mindenkeppen vegyem fel.

Tudja magyar vagyok, es felhivta a figyelmet, hogy ha otthon oltatom be magam, Szputynik vagy Kinai -oltassal, az jelenleg nem ervenyes, nem elfogadott Nemetorszagban.

(pedig mar gondolkoztam, ha ennyire ra(m) kenyszeritik, akkor a legkevesbe rosszat valasztom, marpedig a kinait - de igy maradok, oltatlan.)

Ettöl függetlenül elfogadom, es tiszteletben tarom azt is aki beoltatja magat, akar 3x is, vagy aki fel a virustol.

Ameddig "freiwillig" addig ök is fogadjanak el engem.

2021. okt. 28. 13:14
 16/16 A kérdező kommentje:

Amúgy én is a klasszikus legyengített vírust tartalmazó kínai felé húzok! Az számít talán a legkevésbé kísérleti vakcinának!

Mi lesz azokkal akik kínai oltást kaptak? Számomra felháborító, hogy egyes vakcinákat nem ismer el az EU. Tiszta politika- biznisz az egész! Ez az egyik ok a sok közül, amiért nem szeretnék oltakozni. Undorító ahogy a nagyhatalmak háborúznak, hogy ki tesz nagyobb profitra szert.

2021. okt. 28. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!