Melyik vakcinát vettétek fel?

10-es vagyok: abszolút nem biztos,hogy a vakcina váltotta ki.
Így konkrétan nem hoztam/hoztuk összefüggésben az oltással,bármi más is előidézhette.
Értem.
Mi a helyzet azzal a híreszteléssel, hogy a két adag csak xx hónapig érvényes? Tehát az ezekkel járó védettségi igazolvány egy idő után érvényét veszti, ha nem veszitek fel a harmadik adagot?

En is Nemetorszagban elek, nem vagyok beoltva, a fönököm heti 1x probal velem beszelgetni, hogy milyen jo dolog az oltas, es mindenkeppen vegyem fel.
Tudja magyar vagyok, es felhivta a figyelmet, hogy ha otthon oltatom be magam, Szputynik vagy Kinai -oltassal, az jelenleg nem ervenyes, nem elfogadott Nemetorszagban.
(pedig mar gondolkoztam, ha ennyire ra(m) kenyszeritik, akkor a legkevesbe rosszat valasztom, marpedig a kinait - de igy maradok, oltatlan.)
Ettöl függetlenül elfogadom, es tiszteletben tarom azt is aki beoltatja magat, akar 3x is, vagy aki fel a virustol.
Ameddig "freiwillig" addig ök is fogadjanak el engem.
Amúgy én is a klasszikus legyengített vírust tartalmazó kínai felé húzok! Az számít talán a legkevésbé kísérleti vakcinának!
Mi lesz azokkal akik kínai oltást kaptak? Számomra felháborító, hogy egyes vakcinákat nem ismer el az EU. Tiszta politika- biznisz az egész! Ez az egyik ok a sok közül, amiért nem szeretnék oltakozni. Undorító ahogy a nagyhatalmak háborúznak, hogy ki tesz nagyobb profitra szert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!